Céges flotta vásárlás

Autókereskedésünk szívesen vásárol céges autót is, vagy akár komplett céges flottákat az ország egész területén.

Bármilyen típusú, km.-futású személygépkocsi, vagy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető kishaszonjármű érdekel minket, ami működő, üzembiztos állapotban van. Esztétikai hibák nem jelentenek problémát.

Kérje ajánlatunkat e-mailben! Írja meg a járművek pontos paramétereit, évjárat, típus, km.-futás, extrák, hibák, műszaki vizsga érvényesség. Lehetőleg csatoljon pár fényképet is a járműről. Ezt követően mi adni fogunk önnek egy hozzávetőleges árajánlatot e-mailben, ami ha megfelel, akkor személyesen is megnézzük a járművet.

Amennyiben sikerül megegyeznünk, akkor kp.-ban, vagy átutalással, ahogy önöknek megfelelő kifizetjük a járművet, és adás-vételi szerződéssel megvásároljuk. Ezt követően mi másnap át is íratjuk a gépkocsit a cégünk nevére, így az ön cégének minden kötelezettsége megszűnik ezzel kapcsolatban.

Szavatosság, jótállás: Kisebb hibákra, kopó alkatrészekre természetesen nem kell garanciát vállalnia, de ha komolyabb rejtett hibája van a járműnek, azt jeleznie kell felénk, pl. olaj, vagy hűtővíz fogyasztás, váltó, elektronikai hibák.

Várjuk üzletkötők, közvetítők jelentkezését is: Ha ön ismer olyan céget, vagy alkalmazottja, amit érdekelhet a szolgáltatásunk, akkor üzletkötői szerződést kötünk önnel, és jutalékot fizetünk.

Kérje ajánlatunkat az info@eladomakocsim.hu e-mail címen, vagy hívjon a +36 70 540 8354 -es telefonszámon.